Hur man rengör mässing

Har din mässing blivit missfärgad eller skadad med tiden? Mässing blir missfärgad och skadad med tiden, så är det bara. Vad många inte vet är att det faktiskt är väldigt enkelt att fixa. Följ dessa steg för att återfå den glans som din fina mässing hade en gång i tiden.

Vad behöver man?

  • Trasa (helst mikrofiber)
  • Ketchup (eller häxans mässingsputs)

Ketchup? Kan det verkligen stämma? Ja, det stämmer faktiskt! Med ketchup blir din mässing skinande ren!

Hur gör man?

Lägg en stor klick ketchup på trasan, tryck sedan på mässingen med ett medelhårt tryck. Trycker man för löst så händer det inte särskilt mycket, trycker man för hårt så riskerar man att förstöra attiraljen (beroende på hur bra den är ihopsatt).

Gnugga, gnugga, gnugga!

Nu kommer dina älskade detaljer att bli skinande och rena igen, svårare än så är det inte!

0

Kommentera

Varukorg

%d bloggare gillar detta: